Uudised ja teated

Tulemusi staadionivõistlustelt

09:24 07.06.2019

Staadionihooaeg on täies hoos ja viimase nädala jooksul on toimunud kolm Eesti jooksumaastikul olulist võistlust.

Tartus toimunud Gustav Sule MV l ,kus kavas traditsiooniliselt 1500m distantstsid, saavutasid naistest teise ja kolmanda koha Katrina Stepanova ja Brit Rammul. Katrina tagas selle jooksuga endale koha ka Eesti koondisse Balti Meistrivõistlusteks (toimuvad 15.-16. juunil Lätis)

Eesti teatejooksumeistrivõistlustel sai Sparta 3 medalit ehk täiskomplekti. Naiste 3x800m jooksid Maria Veskla, Katrina Stepanova ja Brit Rammul kullale, MU 20 vanuseklassi 3x800m Anton Korotkov, Mihkel Trees ja Hardy Kaska hõbedale ning meeste 4x1500m võistluses Andry Soo, Martin Tamm, Ats Sõnajalg ning Leonid Latsepov pronksile. Napilt jäi seekord medalist puudu meie U18 poistel (Hendrik Otsman, Reimo Gert Laaspere, Kert Kask). Kokkuvõttes võime saagiga rahule jääda. Õnnitlused kõikidele medaliomanikele!

Tallinnas Kalevi staadionil toimunud Olev Karikose Mälestusvõistlusel, mis oli ka Staadionisarja II etapiks, joosti 1000 meetrit. Kavas olid jooksud ka noortele alates U14 vanusest ning veteranidele. Ilm oli suurepärane ja konkurents korralik, joosti palju isiklikke rekordeid. Hendrik Otsman võitis U18 vanuseklassis, U20 oli Hardy Kaska teine.Täiskasvanutest oli kohal suur osa Eesti paremikust. Naistest sai Katrina Stepanova 3. ja Brit Rammul 5. koha, Maria Veskla oli 7. Meestest saavutas väga hea jooksu teinud Ats Sõnajalg 5.koha ning Roman Fosti oli 7.

Laupäeval toimuvad Narvas Eesti meistrivõistlused poolmaratonis.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.