Huvitavat meie jooksjate tegevustest

Leonid Latsepovi laagrimuljed

10:47 11.04.2021

Talvisest jalalõikusest taastuv ja jõudsalt vormi koguv Leo jagab laagrimuljeid Gran Canarialt:

Lõunalaagrites olen senini käinud kolm korda - kõik korrad Portugalis, Albufeiras. Vaatamata kõrgele õppekoormusele oli mul ka sel kevadel suur soov laagrisse minna. Toomase pakkumine nägi ahvatlevalt välja ning otsustasin kohe laagrigrupiga liituda.
Uues kohas huvitasid mind eelkõige jooksmisvõimalused. Kuna tegemist oli turismipiirkonnaga, siis kartsin, et jooksuradade valik võib piiratud olla. Õnneks kohanesime olukorraga kiiresti ning absoluutselt kõik plaanis olnud trennid said tehtud. Nii mitmekülgset treeningprogrammi pole mul ammu olnud: pikad ja lühikesed mäkkejooksud, lõigutrennid staadionil, arendavad jooksud linnas ning taastavad jooksud rannas. Lisaks sellele õhtused ÜKE-trennid ning päevitamime basseini ääres. Kõige meeldejäävamaks on olnud kaks pika matka mägedes, mille mina ja Urmo läbisime joostes.

Soe kliima, pingevaba keskkond, korralik toitumine ning targalt ehitatud treeningprotsess aitasid uuesti ennast sportlasena tunda. Loodetavasti peab tervis vastu ning suudan ka kodustes tingimustes kvaliteetselt treenida ja suvel edukalt võistelda.