Uudised ja teated

Viljandist Spartale võit ja teine koht!

15:19 03.05.2022

Eesti suurimate traditsioonidega jooksu-VIljandi järvejooksu- võitis Roman Fosti. Naiste arvestuses oli PIlle HInn teine.

Meeste jooksust oli oodata põnevat võistlust. Stardis oli kogu meie pikamaajooksuparemik peale Tiidrek Nurmet. Oli arvata, et esikolmiku kohtade eest võitlevad lisaks meie meestele Romanile ja Leole ka Kaur Kivistik, Karel Hussar ning  lisaks Viljandis alati tugev Ibrahim Mukunga. Nii ka läks- viisik püsis enamvähem koos kuni poole distantsini, siis tekkisid vahed. Lõpus jäid esikoha eest võitlema Roman ja Mukunga. Roman pani oma paremuse lõpus kindlalt maksma. Leonid Latsepovile tubli 4. koht, Kaur Kivistik ja esikolmikukoht jäid alla 10 sekundi kaugusele. Sparta meestest veel esi 50s: 10. Kristo Siimer, 11. Sander Jürs, 27. Urmo Kallakas ja 50. Janno Roosimets.

Naistel nii tihedat heitlust  ei toimunud, meie jooksjatest sihtisid poodiumikohta Pille HInna ja Helen Bell, tugevaimaks konkurendiks võis eeldada Kaisa Kukke. Poolel maal olid Kaisa ja Pille koos, seejärel tekkis tasapisi vahe. Lõpuks Kaisale võit, Pille teine ja Helen 4. Lisaks Kertu Kula 10. ja Kadri Sirkas 22.

Nii meeste kui naiste seas järgnes eelmainitutele veel mitmeid spartalasi, paljud saavutasid isiklikke rekordeid ja tegid hea avastardi suvehooajale. Kokku osales Viljandi järvejooksul ligi 30 Sparta jooksjat.

Autor: Toomas, foto Elmo Riig

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.