Uudised ja teated

Sparta karikavõistlustel teine!

17:02 11.10.2021

Eesti krosijooksu karikavõistlustel Jõulumäel saavutasime teise koha.

Eesti karikavõistlused on tavapäraselt staadioni- ja krossihooaega lõpetav võistlus. Võistlevad kõik vanuseklassid alates  U14 vanusest kuni täiskasvanuteni. Klubidevahelisse karikaarvestusse läheb 15 tulemust, sealhulgas mitte rohkem kui 2 ühelt alalt. Seega on kõrge koha eelduseks ühtlane ja laiapõhjaline koondis,kus oleksid esindatud peaaegu kõik vanuseklassid. Seekord üritasime välja panna maksimaalselt tugeva võistkonna ning sellega pürgida klubidevahelises konkurentsis võimalikult kõrgele kohale. See ka õnnetus- lõppkokkuvõtteks teine koht Rapla JK järel ja Lindoni ees. Nagu ikka- päris kõiki paremaid ei õnnestunud seekordki kokku saada ning seepärast jääb esikoha püüdmine järgmiseks aastaks. 

Individuaalselt saime võidu meeste 10km jooksus, kus kindlalt oli parim Leonid Latsepov. Meeste U20 vanuses saime kaks poodiumikohta- Oliver Annus oli teine ning Kerd Kask kolmas.  Esikuuikus lõpetasid oma distantsi ka Jana Treier, Ats Sõnajalg ( 4.koht), Trevor Karro ( PU16 5.koht) ja Brit Rammul (6.koht). Tublid olid ka kõik teised, kes tulid klubi esindama ja andsid endast parima. 

Suured tänud treeneritele Mailele ja Mariusele, kes oma õpilased välja panid ning neile vanematele jooksjatele, kes ei pidanud paljuks hooaja lõpus sellel võistlusel klubi esindada.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.