Uudised ja teated

Meeste esikolmik autasustamisel

Sparta sügiskross edukalt peetud

12:14 24.09.2021

Kolmapäeval korraldasime Järve metsas 2. Sparta Sügiskrossi, mis nii korraldajate kui osalejate sõnul õnnestus

Meid toetas ka ilm, mis oli jooksuvõistluseks väga sobiv. Osales üle 250 jooksja alates algklasside õpilastest kuni täiskasvanuteni. Sparta krossil on noorematel poistel-tüdrukutel distantsiks 500 meetrit, natuke vanematel 1 km, juunioridel ning täiskasvanutel 2km (naistel) ja 3km (meestel). 

Osalejate arvule jättis ilmselt väikese pitseri jätkuv koroonaolukord, kuid tänu Tallinna aktiivsetele kergejõustikuklubidele ja nende treeneritele tuli siiski jooksma meeldivalt palju noori. Lõviosa võistlejaid oli Tallinna suurematest noorte kergejõustiku- ja jooksutreeningutega tegelevatest klubidest: Elite Sport, Sparta, Audentes ja Nõmme. Tublilt olid esindatud ka Fortis ja  Lindon ning oli võistlejaid ka väljaspoolt Tallinna. 

Järgmislet aastatel ootaks kindlasti aktiivsemalt osalema Tallinna koolide õpilasi, muude alade harrastajaid ning täiskasvanud jooksusõpru. Kuigi võistlusi toimub Eestis päris palju,siis krosse mitte väga ja just krossijooks peaks olema kevadel ja sügisel jooksja sportlikus arengus olulisel kohal.

Täname kõiki võistlejaid ja abilisi,kes aitasid võistlust edukalt läbi viia!

Sparta 2021a sügiskrossi TULEMUSED:

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.