Uudised ja teated

Spartale edukad meistrivõistlused

12:25 22.02.2021

Lasnamäe hallis peetud Eesti sisemeistrivõistlused olid meie jooksjatele igati edukad.

Kõik sportlased, kes olid seekord üles antud ja võistlusrajale asusid, said tasuks medali. Klubi edukaim oli oodatult Katrina Stepanova, kes oli näidanud head minekut juba treeningutel ja eelneval võistlusel. Kata lõpetas 800m jooksu hõbemedaliga ja 1500m jooksu pronksiga. Kuigi mõlema distantsi võitjale Kelly Nevolihhinile ta veel vastu ei saanud, siis alistatud said teised lähemad konkurendid Katrin Zaitseva ja Jekaterina Patjuk. Triin Gede sai 800m 7. koha. Naiste 3000m jooksus tuli tublile pronksmedalile Pille Hinn. Nii Katrina kui Pille tulemused olid nende isiklikud rekordid. Lisaks saavutas meie naiskond pronksmedali 4x400m teatejooksus, kus võistkonda kuulusid Brit Rammul, Katrina Stepanova, Triin Gede ja Maria Veskla.

Meestes oli meil seekord võistlustules vaid 1 jooksja- Ats Sõnajalg. Ats tegi väikese üllatuse ja lõpetas 3000m jooksu hõbemedaliga, kaotades napilt vaid võidumehele Olavi Allasele. Ats on ka enne sees häid jookse teinud, kuid see oli tema esimeseks medaliks sellel distantsil.

Kokkuvõttes niisiis klubile üle ootuste 5 medalit - 2 hõbedast ja 3 pronksist. Meistrivõistlustega on sisehooaeg ka sisuliselt lõppenud ning alustame ettevalmistust suvehooajaks, mille esimeseks tõsisemaks verstapostiks on 8. mail toimuvad Eesti krossijooksu meistrivõistlused.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.