Uudised ja teated

Sparta sisemitmevõistlus

17:12 14.12.2020

Tegime teoks ammu mõttes olnud idee - klubi sisemitmevõistluse.

Suured tänud selle eest Urmole, kes idee realiseerimise ning peakorralduse enda kätte võttis. Võistlus toimus Lasnamäe kergejõustikuhallis ning viimasel võimalikul päeval,kui veel sellist üritust sisetingimustes teha sai. 

Kindlasti kajastusid ärevad ajad osalejate arvus, kus 25st eelregistreerunud mehest oli stardis 15 ja 15st naisest 6. Kuid antud tingimustes oli 21 võistlejat igati korralik number ja kuna korraldasime sellist võistlust esmakordselt, siis võibolla isegi hea, et osalejaid natuke vähem oli. Kui võistlejaid olnuks 40, oleks päev natuke pikaks veninud. Nüüd oleme kogemuse võrra rikkamad ja kindlasti järgmisel aastal valmis sujuvalt vastu võtma rohkem osalejaid

Loodetavalt jäid kõik osalejad nii võistlusega kui oma etteastega rahule. Nüüd on teada, milliste aladega natuke rohkem vaeva näha ja oma tehnilisi oskusi parandada. Võitjateks osutusid ootuspäraselt need, kes eelnevas elus natuke rohkem eri aladega kokku puutunud. Ja need ,kel seni seda kokkupuudet vähem olnud, said esimese maitse suhu ja loodetvalt treeningindu edasiseks. Igal juhul kiitus kõikidele osalejatele, kes julgesid ennast natuke harjumatus situatsioonis proovile panna.

Mitmevõistluse läbiviimisel on suur roll ka kohtunikel. Nemad said oma tööga hästi hakkama, tulemused tulid väga kiiresti. Tänud kõikidele abistajatele ja aasta pärast loodame korraldada Sparta II sisemitmevõistluse.

Meeste tulemused SIIN

Naiste tulemused SIIN

 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.