Uudised ja teated

Suure seltskonnaga Saaremaal

13:56 22.10.2020

Traditsiooniline klubiüritus Saaremaa Kolme Päeva Jooks sai nädalavahetusel õnnelikult läbitud

Meie Saaremaa seltskond ei jäänud arvukuselt alla mullusele. Vaatamata mõnevõrra ärevatele aegadele oli stardis üle 60 spartalase, lisaks neile arvukalt meie noori osalemas noortejooksul. Kõik kolm päeva olid ilusad jooksuilmad, temperatuur jooksmiseks ideaalilähedane ning tuul mõõdukas. Peale jooksu toimusid tavapärased tegevused- saun ja SPA, õhtul ühissöömised reedel Suures Tõllus ja laupäeval La Perlas. Ühesõnaga liikumine, pingutamine ja taastumine käsikäes.

Tulemuste poolega võib samuti igati rahul olla. Esimesel etapil sündis arvukalt isikliku rekordi parandusi 10 km distantsil, ka kolmanda päeva finišis oli palju väsinud, kuid õnnelikke nägusid. Absoluutarvestuses jõudsid poodiumile naistest Pille Hinn (2.koht) ja meestest Andry Soo (3.koht).Mõlemad realiseerisid hea sügisese jooksuvormi korralikuks tulemusesks. Meie segatiim (Pille,Andry,Peep) saavutas kindla esikoha. Individuaalselt olid top 20s meestest Peep Jalakas(13.) ja Riho Kirsipuu(17.), naistest Kertu Kula(12.)., oma vanuseklaasis tõusis poodiumile Katrin Laikre(2.). Tublid olid kõik kolmepäevase katsumuse läbijad!

Noortejooksul saavutasid oma vanuseklassi võidu Marit Tarm ja Kert Kask, Risto Pernits tegi head jooksud ja saavutas Läti konkurendi järel nii vanuseklassis kui noortejooksu üldarvestuses 2. koha.

JUba traditsiooniliselt oli Sparta ka kõige arvukam klubi. 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.