Uudised ja teated

Krossilt Spartale kolm medalikohta

11:45 12.10.2020

Järvakandis toimusid Eesti meistrivõistlused krossijooksus

Tegu oli kevadel ärajäänud võistlusega, mis algselt pidi toimuma maikuus. Meilt oli võistlustules nii nooremaid kui täiskasvanuid, medalite eest hoolitsesid seekord kogenumad jooksjad. Kokku saime 3 medalit-naistest Pille Hinn hõbeda ja Maria Veskla pronksi, meeste U23 vanuseklassis Andry Soo pronksi.  Tublid kohad esikümnes jooksid välja veel Ats Sõnajalg, Kert Kask(M U20) ja Reimo Kert Laaspere (M U18). Meie nooremate vanuseklasside Maile ja Mariuse õpilased tegid kõik võimetekohsed jooksud ja lõpetasid enamus võistlejaterivi keskosas.

Selleks aastaks on Eesti meistrivõistlused peetud. Vaatamata keerulisele aastale õnnestus kõik meistrivõistlused ära pidadada, kuigi sügis läks täiskasvanutel väga tihedaks. Naiste poolelt saavutasid individuaalsed medalikohad lisaks Pillele ja Mariale talvisel sisehooajal Katrina, hooaega kroonis 3x800m teatejooksu Eesti meistritiitel(Triin, Maria,Katrina). Meeste poolelt olid edukaimad Roman Fosti ja Leonid Latsepov 2 medaliga, lisaks Atsi pronks ja pronksmedal ka 4x1500m teatemeeskonnalt. Oma vanuseklassides saavutasid esikolmikukohad Andry ja Kert.

Eeloleval laupäeval teeb oma hooaja tähtsaima stardi Roman Fosti, kes koos Tiidrek Nurme ja Jekaterina Patjukiga esindab Eetsis poolmaratoni MMil Poolas. Meie suurearvuline klubiseltskond läheb aga Saaremaale võistlema ning aktiivselt puhkama, ühtlasi loodame kaitsta arvukaima klubi tiitlit.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.