Uudised ja teated

Spartalased maanteemeistrivõistlustel tublid

15:30 22.09.2020

Kahel viimasel nädalalõpul toimusid kahed Eesti meistrivõistlused

12.septembril joosti Tallinnas maraton ja 19.septembril Raplas 10 km meistivõistlsused. Saime kahe võistlusega 1 medali, kuid see-eest oli mitmeid isiklikke kordaminekuid ja rekordeid. Maratonis me päris tipmistele kohtadele ei konkureerinud, kuid oli ilusaid esitusi. Väga tubli võistluse tegid meie naised. saavutades kaks esikümnekohta. Kertu Kula parandas isiklikku rekordit 5 minutiga ja saavutas 8.koha (3:10.35). 9.kohal lõpetas Kairi Marleen Antoniak (3:17.53), parandades isiklikku rekordit koguni üle 12 minuti. Silja Paulus lõpetas 12. ja Merike Muru 17. kohaga. Meestest olid kaks meie kiiremat Erkki Hummal ja Jaanus Gross (kohad 30. ja 35.) aegadega alla 3 tunni, lisaks neile oli veel mitmeid korralikke isiklikke sooritusi. Mitmed jooksjad said kirja Eesti meistrivõistluste debüüdi.

Mitte nii arvukalt,aga tugevama koosseisu ja suuremate lootustega olime esindatud 10km meistrivõistlustel. Roman Fosti lõpetas Eesti maanteejooksu rekordi püstitanud Tiidrek Nurme järel teisena samuti korraliku isikliku rekordi parandusega, aeg 29.37. Väga korralikud tulemused jooksid ka meie järgmised mehed: Andry Soo oli 6. (aeg 32.10), Sergei Rjaböskin 10.(32.55) ja Peep Jalakas 14. (33.46). Rahule võib jääda ka peale vigastusepausi taas võistlustules olnud Riho Kirsipuu(34.42)

Naistest saavutas tugevas konkurentsis 5.koha Pille Hinn isikliku rekordiga 36.47. Meistrivõistluste arvestuses olid 10.-11. Triin Gede ja Annika Koitmaa. Lisaks meistrivõistlustel osalejatele Läbis Raplas erinevaid distantse veel arvukalt spartalasi, kelledest mitmed tõusid poodiumile oma vanusegrupi arvestuses.

Järgmisena on võistluskalendris poolmaratoni meistrivõistlused, mis peale väikeseid vangerdusi peaksid toimuma 3. oktoobril Tartus Linnamaratoni raames.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.