Uudised ja teated

Spartakate edukad stardid

17:11 06.08.2020

Viimase poolteise nädala jooksul on mitmed Sparta jooksjaid näidanud häid tulemusi

Kaks meie noort esindasid Eesti koondist omavanuste Balti meistrivõistlustel. Nii Risto Pernits U16 vanuseklassi 1500 meetris kui Kert Kask U20 vanuseklassi 2000 meetri takistusjooksus saavutasid 4.koha. Nooremate võistlus toimus Lätis Ogres ja vanematel Pärnus.

Rõõm on tõdeda, et suvise võistlushooaja on väga edukalt avanud Keenia laagrist lõpuks kodumaale pääsenud Roman Fosti. Avastardis jäi ta Staadionisarja 1000 meetris küll viiendaks, aga kohal olid kõik Eesti paremad keskmaajooksjad ja Romani aeg oli korralik -2.26,4. Edasi tuli võit Viljandi järve jooksult. Selle-Eesti ühe prestiižikama ja vanima jooksu- võit oli Romanile kolmas.  Eile Viljandis toimunud Staadionisarja 3000m võistlusel võitis Roman ajaga 8.29,07. Kolmas oli Karel Hussari järel Leonid Latsepov. Naistest tegi hea jooksu Pille Hinn, kes oli isikliku rekordi 10.13,44ga teine, võistis Kaisa Kukk.

Eeloleval nädalavahetusel elame meie jooksjatele kaasa Eesti meistrivõistlustel,kus suuremad medalilootused on traditsiooniliselt pikematel jooksumaadel.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.