Uudised ja teated

Spartalaste edukas nädalavahetus

16:35 25.04.2022

Nädalavahetusel võistlesid meie jooksjad mitmel rindel

Sergei Rjabõshkin saavutas Hiiumaal peetud suurte traditsioonidega ja orienteerumisringkondades väga hinnatud Jüriöö jooksul Peko võistkonna koosseisus esikoha, võites ise avaetapi. Osales ka teisi spartalasi.

Laupäeval Kadrioru staadionil peetud tunnijooksu Eesti rekordiüritusel rekordit küll ei tulnud, kuid Tiidrek Nurme sai kõigi aegade teise ja meie Leonid Latsepov neljanda tulemuse. Leo läbis tunniga 19 131 meetrit.

Pühapäevasel Rabajooksul oli rajal näha rõõmustavalt palju Sparta jooksjaid. Mitmed neist hõivasid ka kõrgeid kohti. Meestest oli Kristo Siimer teine, esikolmiku järel tulid järgemööda Sander Jürs, Peep Jalakas, Martin Vilismäe, Kert Kask ja Riho Kirsipuu. Naistest saavutas päris tippude puudumisel üllatuslikult kõrge teise koha Marit Tarm, kes oli ülekaalukalt parim ka noorte arvestuses. Poistest oli noorte arvestuses kõrgeimal poodiumiastmel samuti spartalane Richard Vlassov.

Anni Kingsepp saavutas Saaremaal Ultima Thule poolmaratonil isikliku rekordiga teise koha.

Järgmiste suuremate üritustena on eeloleval pühapäeval kavas Viljandi järve jooks ja nädal hiljem Eesti krossijooksu meistrivõistlused. Viljandis lähevad kõrgeid kohti püüdma kõik meie paremad- Roman Fosti,. Leonid Latsepov, Pille Hinn ja teised. Eriti haaravaks tõotab kujuneda meeste jooks, kus meie meeste kõvemateks konkurentideks on Kaur Kivistik, Karel Hussar ja Ibrahim Mukunga. Eesti krossimeistrivõistlustel oleme esindatud suure võistkonnaga altes noorimatest U14 jooksjatest kuni täiskasvanuteni. Oodata on ka vähemal paari medalit.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.