Uudised ja teated

Sparta tipud näitasid korralikke tulemusi

15:43 20.05.2019

Nädalavahetusel olid arvukate harrastajate kõrval võistlustules meie tipud Roman Fosti ning Leonid Latsepov

Mõlemal olid kindlad eesmärgid. Roman haigestus kahjuks märtsis ega saanud osaleda aprilli algusesse planeeritud Hannoveri maratonil. Peale tervenemist ja mõnenädalast kodust treeningperioodi tegi ta oma kevadise maratonistardi Riia maratonil. Olud ei olnud ideaalsed,aga mai teises pooles polnud enam paremat võtta. Romani aeg 2:22.25 jäi küll planeeritust kesisemaks, aga korralik 8.koht kuldtasemega maratonil tõi MMi pääsme,mis oli üks hooaja eesmärkidest. Romani järgmine start on plaanitud Narva Eesti meistrivõistlustele poolmaratonis.

Leonid Latsepovi eesmärk Sakasamaal toimunud 5000m jooksus oli uus isiklik rekord ning Suveuniversiaadi normi(14.45) täitmine. Sellega sai ta edukalt hakkama, lõpetades jooksu teisena ajaga 14.41,73. Nüüd võib Leod näha Eesti jooksudel, järgmisena jookseb ta laupäeval Viljandis Staadionisarja raames peetaval 3000m ja pühapäeval Rapla Selveri jooksu 5km distantsi. Järgmisel nädalal aitab Leo klubi võistkonda Eesti teatejooksu meistrivõistlustel 4x1500 meetris

Nädalavaheiusel toimus ka kaks suurt rahvajooksu. Laupäevasel Maijooksul osales mitmeid Sparta naisi, kiiremad nendest olid Triinud - Triin Gede  ja Triin Preem, mõlemad lõpetasid top 30s. Kokku oli raja läbijaid ligi 15 000.

Pühapäevasel Harku järve jooksul oli rajal ligi 40 spartalast. Meestest saavutas teise koha Roman Hvalõnski ning naistest kolmanda Maria Veskla. Lisaks põhijooksul osalejatele oli lastejooksude stardis arvukalt Sparta lapsi, kelledest mitmed lõpetasid ka omas klassis kolme parema seas.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.