Uudised ja teated

Sparta jooksjad võistlustules

17:43 28.01.2019

Jaanuar hakkab kohe läbi saama, talvine sisehooaeg on hoogu kogumas ning esimesed suuremad võistlused hallis peetud.

Nädal tagasi toimunud Eesti Karikavõistlustel näitas esimese stardi kohta head minekut Brit Rammul, kes võitis N800m jooksu ajaga 2.18,34. Esikolmikukoha saavutas P2000m jooksus ka Kert Kask Võistustules oli ka teisi spartalasi, kelledest napilt jäid poodiumilt välja Henrik Otsman (P 800m)  ja isikliku rekordi jooksnud Pille Hinn (N 3000m). Meeste 800m oli juunior Hardy Kaska 10.

Läinud nädalavahetusel võistlesid Eesti meistritiitlitele U14 ja U16 vanuseklassi noored. Võistlustules olid treener Marius Undi õpilased, kellest enamikule oli see esimene kord Eesti MV konkurentsis esineda. Kõrgeid kohti seekord veel ei tulnud, kuid loodetavalt andis võistlus treeeningindu edaspidiseks.

Järgmise nädalavahetuse tähtsündmus on Euroopa Klubide KV krossijooksus. Portugalis Albufeiras stardib pühapäeval 10km distantsil Sparta meeskond koosseisus Roman Fosti, Sander Jürs, Leonid Latsepov, Ats Sõnajalg ja Roman Hvalõnski. Loodetavalt õnnestub üle lüüa mullune 17.koht ja tulla tagasi positiivsete emotsioonidega. Roman Fostil on kaitsta mullune väga kõrge 10.koht individuaalarvestuses.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.