Uudised ja teated

Karikavõistlustelt teise kohaga

17:13 16.10.2018

13. oktoobril Jõulumäel peetud Eesti krossi karikavõistlused olid selle hooaja viimaseks tiitlivõistluseks

 Sparta jooksjatel läks igati edukalt- saavutasime  hinnatava 2.koha!

Sellel võistlusel loeb nn.pikk pink, võistejaid peab välja olema panna erinevates vanuseklassides- alates U14 st kuni täiskasvanuteni. Igas vanuseklassis läheb arvesse maksimaalselt 2 jooksja tulemus ja kokku klubi peale 15 jooksjat, kellede saavutatud kohapunktid summeeritakse. Eelmisel aastal saime tugevalt puuduliku võistkonnaga üllatavalt kõrge 5.koha, seda eeskätt tänu täiskasvanutele. Sel aastal oleme tunduvalt tõhustanud noortetööd ja see on ka varem kajastunud Eesti meistrivõistluste medalites. Seetõttu õnnestus krossiks koostada mullusest paremini komplekteeritud võistkond -poiste pool on meil juba päris hea, juurde oleks vaja veel tüdrukuid.

Tubli panuse andsid kõik meie noorjooksjad: Kätlin Talu, Gertrud Ehrlich, Ranno Kannel, Rasmus Tibar, Reimo Gert Laaspere, Mark-Markos Kehva, Kert Kask, Andry Soo, Hardy Kaska ja Mihkel Trees.
Treenerid Maile ja Marius on teinud noortega head tööd.

Täiskasvanutest esindasid meid: Ats Sõnajalg, Sander Jürs, Maria Veskla ja Olga Andrejeva. Eriti tubli on Maria, kes on sel hooajal esindanud klubi peaaegu kõikidel meistrivõistlustel,kus tema abi on vaja läinud. Ka tulemustes on ta sammu edasi astunud.

Seekord olid individuaalselt  meie parimad Ats ja Andry, kes pääsesid 3.kohaga autasustamispoodiumile. Esikuuikus olid sprtalstest veel Reimo,Kert, Hardy, Sander, Maria ja Olga.

Klubide arvestuses saavutatud 2.kohta peame väga hinnatavaks, aga õnneks on veel, kuhu järgmisel aastal edasi püüelda.

Aitäh kõikidele kohalolnutele- jooksjatele, treeneritele ja kaasaelajatele!

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.