Uudised ja teated

Roman maratonis Eesti meister

17:40 10.09.2018

Rajal ja finišis hulgaliselt rõõmsaid spartalasi.

Nii võib kokku võtta läinud suure jooksunädalavahetuse. Kokku osales erinevatel distantsidel üle 100 klubiliikme. 10km distantsil oli meie lõpetajaid protokollis 34, maratonil vaid üks vähem ehk 33, poolmaratonis 22. Lisaks neile oli neid,kel klubi protokollis taga ei olnud. Nii reedesel 5km noortejooksul kui  lastejooksudel oli samuti rajal arvukalt meie järelkasvu esindajaid, Kui lisada siia veel Sparta joogipunktis abistajad ning teistele niisama kaasa elamas käinud, siis võib ilmselt öelda, et peaaegu kõik meie jooksugrupi liikmed olid üritusel osalised.

Roman võttis maratonis mõneti „kohustuliku“ meistritiitli. Väga tore, et ta vaid 4 nädalat peale edukat EM–maratoni otsustas uue katsumuse ette võtta. Kerge see kindlasti ei olnud, aga tema osalemine tõstis kogu ürituse taset. Meistritiitel tuli kindlalt ja pingevabalt, maksimumeesmärgiks olnud aja 2:20 alistamine nii väikese taastumisajaga eelmisest maratonist kahjuks seekord võimalikuks ei osutunud.
Esikuuikusse jõudsid 10km distantsil Brit Rammul(5.) ja Katrina Stepanova(6.), esikümnesse Pille Hinn (poolmaratonis 7.) ja maratonimehed Martin Tamm(9.) ning Sergei Rjabõskin(10.). Püstitati hulgaliselt isiklikke rekordeid. Näod peale jooksu Sparta telgi juures olid valdavalt rõõmsad ja õnnelikud,kuigi nagu ikka, mõnel jäi eesmärgi täitmine ootama järgmist korda.

Kokkuvõttes oli väga meeleolukas sportlik ning seltskondlik nädalavahetus.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.