Uudised ja teated

Sparta jooksjad Kohilas EV100 Staadionijooksu 3.etapil

Spartalased võistlustules

11:02 29.06.2018

Meie tublid jooksjad on viimase paari nädala jooksul võistelnud edukalt mitmel pool.

15.-16 juunil Lätis Ogres toimunud Balti Meistrivõistlustel esindasid Eesti koondist neli spartalast. Brit Rammul ja Katrina Stepanova saavutasid 1500m jooksus isiklikud rekordid, takistusjooksus olid võistlustules Olga Andrejeva ja Ats Sõnajalg. Neist Britile ja Katrinale oli see esimene , aga kindlasti mitte viimane kord koondist esindada.

Mitmed harrastajad osalesid 22. juunil  Pärnu Võidupüha jooksul, kus meie klubist oli nii pool- kui täismaratoni läbijaid. Täismaratonil olid 2 klubi kiiremat isiklikud rekordid jooksnud Raimo Talviste ja Jaanus Kuusk.

Staadionijooksjad osalesid kolmapäeval Kohilas peetud EV100 Staadionisarja 3. etapil, milleks oli 800m jooks. Meie jooksjaid jätkus nii eliidi kui ka harratsajate startidesse,kokku peeti koos noortejooksudega 10 jooksu.

Naistest saavutas Katrina Stepanova 4.koha (isikilk rekord 2.13,53), jäädes kolmanda koha heitluses napilt alla Läti jooksjale. Tublid olid ka teised naised Pille Hinn, Maria Veskla  ja Silja Jürs. Meestest oli meie kiireim Martin Tamm(2.03,94), talle ei kaotanud palju juunior Hardy Kaska (isiklik rekord 2.05.59). Meeste viiendas jooksus võttis aga jooksuvõidu Hardy isa Marko.

Noortejjooksus(U16 vanuseklass) said Sparta poisid Reimo Gert Laaspere ja Mark Markos Kehva vastavalt 1. Ja 3. Koha.

Rakveres toimuvatel Eesti noorte Meistrivõistlustel tõi eile medali Spartale Andry Soo, kes oli juunioride 1500m jooksus teine. See  oli Andryle sellel hooajal juba 3. Eesti meistrivõistluste medal. Teise kohaga tagas Andry endale koha ka omavanuste Balti Meistrivõistlustele,mis toimuvad 12.juulil Jelgavas. Täna, meistrivõistluste teisel päeval,on võistlustules samuti mitu spartalast ja loodame neilt häid esitusi!

Lisaks võistlemisele on jätkunud arvuka osavõtuga meie põhitegevus ehk ühistreeningud. Sel aastal on ka head ilmad meid toetanud ning ühistreeningutel on sageli higi valamas ja oskusi lihvimas olnud üle 40 inimese.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.