Uudised ja teated

Tihe nädalavahetus

10:21 29.05.2018

Möödunud nädalavahetus oli sportlikult tihe, toimus hulgaliselt üritusi meie klubi liikmete osavõtul.

Laupäeval selgitati Rakveres Eesti meistreid teatejooksudes. Kolmest Sparta võistkonnast saavutasid medalikohad kaks naistetiimi. 3x800m teatejooksus tulid Eesti meistriteks Maria Veskla, Katrina Stepanova ja Brit Rammul. Naiste 4x400m teatejooksus saavutasime 3. koha, võistkonnas oli lisaks Olga Andrejeva. Meestel (Andry Soo, Teet Kokk, Taavi Tambur, Martin Tamm) jäi loodetaud medal kahjuks saamata ja leppida tuli 5. kohaga.

Spartalastest kõige osavõturohkem laupäevane võistlus oli jooks ümber Harku Järve, kus ca 6,5 km pikkuse järveringi läbijaid oli üle 20. Esikolmikusse jõudsid neist 3: naistest olid teine-kolmas Olga Andrejeva ja Pille Hinn, meestest teine Raivo Alla. Lisaks olid mitmed spartalased esikolmikus oma vanuseklassis ning loomulikult oli nobedaid osalejaid ka lastejooksudes. Kokkuvõttes oli suurepärase ilmaga tore spordipäev.

Õhtul kogunesime Vana Villemi pubisse, kus tähistasime Sparta jooksugrupi 5. aastapäeva.  Muuhulgas kuulus õhtu programmi jalgpalli Meistrite Liiga finaali ühisvaatamine ja sellele eelnenud ennustusvõistlus. Ennustuse võitsid suurimad vutiasjatundjad Janno, Raul ja Toomas, kes pakkusid õige lõppskoori. Väikeste meenetega pidasime meeles nii aktiivsusega silmapaistnuid kui ka klubi raudvarasid, kes osalenud jooksugrupis selle algusest peale. Kokku osales üritusel üle 40 klubiliikme.

Pühapäev jätkus Rapla Selveri Suurjooksuga, kus kahel põhidistantsil oli rajal ligi 25 spartalast. Esikolmikusse jõudis  5 km 2.kohaga Brit Rammul. Kuigi ilm oli selle aasta maile omaselt palav, saavutati Rapla kiirel rajal hulga isiklikke rekordeid.

Kunda Linnajooksul oli naistest 1. Marion Tibar, meestest saavutas 3.koha Peep Jalakas, kellele see oli esimene poodiumikoht suuremal jooksul.

Järgmisel nädalavahetusel ootab ees taas mitmeid võistlusi. Meie noored osalevad 2 meeskonnaga noorte teatejooksude Eesti Meistrivõistlustel, harrastajatele on suurim üritus Rimi Juunijooks. Pühapäeval stardivad meie paremad staadionijooksjad Eesti hooaja ühel suuremal staadionivõistlusel - Gustav Sule MV-l. Ühtlasi toimub seal ka Staadionisarja 2. etapp, distantsiks 1500m. Käes on tõeliselt tihe jooksusuvi.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.