Uudised ja teated

Spartalased erinevatel üritustel

11:14 03.05.2018

Nädalalõpp ning Maipühad möödusid üritusterohkelt

Roman Fosti saavutas Hamburgi maratonil 13.koha tulemusega 2.19.40. Eespool olid Aafrika jooksjad ja parim sakslane. Aeg oli loodetust paari minuti võrra aeglasem, põhjuseks eeskätt mõningad probleemid jalgadega. Nüüd jätkab Roman peale väikest puhkust ettevalmistust augustikuiseks EMiks. Ettevalmistusse kuuluvad kindlasti ka mõned võistlused- lähimana 21.mail Kopenhaagenis joostav Põhjamaade MV 10 km maanteejooksus,kus parandamist ootab 10km isiklik rekord.. Suure tõenäosusega on Roman stardis ka Narvas poolmaratoni Eesti Meistrivõistlustel.

Kodustest võistlustest oli nädalavahetusel suurim Kõrvemaa Kevadjooks, kus osales mitmeid spartalasi. Raskel ja nõudlikul 18km rajal olid Sparta jooksjatest parimad esikuuikusse jõudnud Tõnu Lillelaid ja Maria Veskla.

1.mail on Eestis traditsiooniliselt tegus ja sportlik päev. Meie klubi liikmete osavõtul toimus samuti mitu üritust. 89. Suurjooksul Ümber Viljandi järve osales  ligi paarkümmend spartalast. Parimana saavutas Olga Andrejeva naistest 3.koha(aeg 46.35). Meestest mahtusid esikümnesse Raivo Alla (9.koht,aeg 39.52) ja Roman Hvalõnski (10., aeg 40.23). Jooksu võitjad olid Ibrahim Mukunga ning Luna Lagoda.

Pealelõunal kogunesid mõned klubiliikmed Peipsi äärde Alatskivile, kus asuvas suursuguses lossis toimus Triinu ja Marno pulmapidu. Kuna noored tutvusid aasta tagasi Portugali treeninglaagris, siis olime meie ühed peo põhisüüdlased. Tants ja trall kestis varaste hommikutundideni.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.