Uudised ja teated

Spordiaasta 2017 on lõppemas

15:47 22.12.2017

Lühike kokkuvõte meie tegemistest möödunud aastal

2017. aasta on lõppemas. Võime selle lugeda Sparta  jooksugrupile igati edukaks. Meie trennides käijate arv on kasvanud, väga paljud on saanud kiiremaks ning uuendanud erinevatel distantsidel oma isiklikke rekordeid. Kevadel tegime juba kolmandat korda SEB maratoniks valmistujatele uue treeningrupi, ka tänavu on mitmed selle grupi liikmed peale maratoni jätkanud regulaarseid treeninguid Spartas. Sügisel alustas tegevust esimene noortegrupp, millest loodame kasvatada järelkasvu praegustele tegijatele.

Kevadel toimus meie esimene lõunalaager. Treenisime ja puhkasime aktiivselt Portugali lõunarannikul Albufeiras 10 päeva, osalejatele meeldis ja järgmisel aastal on laager veidi pikem ning tulijaid rohkem.

Tegime mitmeid muidki ühisüritusi. Talvel korraldasime jooksuklubide vahelise saalihokiturniiri, juulis toimusid Sparta suvepäevad  koos ümber Pühajärve jooksuga, oktoobris osalesime suure tiimiga Saaremaa Kolme Päeva  Jooksul ning novembris toimus Otepääl jooksugupi sügislaager. Kõige osavõturohkemaks võistluseks oli meile tradistsiooniliselt SEB Tallinna Maraton, kus neljal põhidistantsil oslaes üle 100 spartalase, lisaks veel lapsed ja joogipunktis abistajad.

Ka tulemuste poolest olime edukad- saagiks üle 20 Eesti meistrivõistluste medali ja 6 meistritiitlit.  Pooled meistritiitlid olid võistkondlikud-võitsime mõlemad ekidenid ning lisaks meeste 4x1500m teatejooksu. Meil treenib ligi kümme EMV medalisti ja mitmed, kel loodetavalt see eesmärk täitub tuleval aastal. See näitab, et võistlusjooksjate pink on meil Eesti olusid arvestades pikk ja korralik. Mitu Sparta liiget esindas möödunud aastal Eesti koondist - olime esindatud kõikidel olulisemaltel kergejõustiku koondisevõistlustel - MMil, Võistkondlikul EMil ja Balti MVl. 

Järgmine aasta ja jooksuhooaeg tõotab tulla sisukas ning tihe. Jätkame enamuse traditsiooniliste üritustega. Kevadisse lõunalaagrisse on tulemas üle 20 inimese. Enne seda, veebruari alguses osaleme ajaloos  teise Eesti võistkonnana Klubide Euroopa Meistrivõistlustel krossijooksus, kus starti on minemas 5 meest. Lisaks plaanime kindlasti nii kevadel kui sügisel koduse nädalalõpulaagri.

Kõige selle kõrvalt jätkame muidugi aastaringsete treeningutega. Ootame veelgi liikmeskonna kasvu. Kuid kõige olulisem on, et kõikidel meil treenijatel silm säraks ja eesmärgid täituksid.

Soovime treenerite poolt kõikidele Häid Jõulupühi ja aastalõppu ning Head Uut sportlikku aastat!

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.