Uudised ja teated

Saaremaa Kolme Päeva Jooks

23:50 28.10.2017

Sparta oli Kolme Päeva Jooksul taaskord arvukaim klubi

Möödunud nädalavahetusel toimunud 44.Saaremaa Kolme Päeva Jooks kujunes oodatult meie klubi hooaja üheks arvukama osavõtuga ja meeleolukamaks sündmuseks. Kolm ilusa ilmaga ja sportlikku päeva möödusid kiiresti. Lisaks jooksuetapi läbimisele kuulusid programmi SPA-protseduurid ning ühised õhtusöögid, laupäeval suurele osale ka ööklubikülastus.

Olime taas kõige osavõturohkem klubi, kokku  läbis Kolme Päeva Jooksu ligikaudu 50 spartalast ning meil oli väljas 16 võistkonda. Kahes arvestuses tulid ka esikohad- kõrgemale poodiumiastmele said astuda meie naiskond (Pille Hinn, Brit Rammul, Katrina Stepanova) ning segavõistkond ( Liis Grete Arro, Sander Jürs, Tõnu Lillelaid). Paaride arvestuses saavutasid ülinapi,kuid magusa võidu  Silja ja Sander Jürs. Teise koha saavutas meie meesveteranide võistkond( Ahto Tatter,Tanel Kannel, Toomas Tarm).  Individuaalselt olid Sparta edukamad naistest Liis Grete Arro kolmanda kohaga ning Sander Jürs seitsmendana. Naistest jõudsid esikuuikusse ka Pille Hinn(4.) ja Brit rammul(5.)

Sellega on paljudele suurem võistlushooaeg läbi ja järgneb kergem üleminekuperiood. Meie ühistreeningud jätkuvad endises rütmis, vaatamata kohati karmimatele ilmaoludele. Ees ootab sügisene laager novembri keskel ning järgmine suuremate jõududega osaletav jooksuvõistlus on 17.detsembril toimuv  Vana-aasta Jooks.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.