Uudised ja teated

Seljataha jäi sportlik jooksunädalavahetus

14:26 11.09.2017

SEB Tallinna maratonil osales ligi 100 Sparta jooksjat

Meie jooksjatel oli tihe ja sportlik nädalavahetus,kuna kolmel päeval osales SEB Tallinna maratoni eri distantsidel ligi 100 täiskasvanud jooksjat,lisaks veel lapsed ja noored..

Kolmel eri põhidistantsil osales meid ligi 100, neist maratoni läbijaid oli 37. Sellega edestasime ülekaalukalt kõiki teisi klubisid. Samuti oli edukas tulemuste pool,kuna enamik täitsid omale püstitatud eesmärgi ning paljud jooksid isiklikud rekordid. Seda toetas ka jooksusõbralik ja mitte väga soe ilm. Nädalavahetuse krooniks oli 3 Eesti meistrimedalit maratonis- Olga Andrejeva saavutas naistest kulla, meestest Raivo Alla ja Taavi Tambur hõbeda-pronksi. Esikuuikus lõpetasid ka Mario Mustasaar ja Õnne Liina Jakobson. Poolmaratoni kõvas meeste konkurentsis olid Roman Fosti ja Raido Mitt Eesti jooksjatest 2.-3, Liis Grete Arro saavutas naiste üldarvestuses 3.koha.

Tänud kõikidele eri distantsidel osalejatele, kaasaelajatele ning loomulikult joogipunktis abistajatele! Õnnitlused neile,kes jooksid elu esimese maratoni või poolmaratoni -loodetavalt ei jäänud see kellegile viimaseks.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.