Uudised ja teated

Jooksugrupi sügisesi tegemisi

16:24 22.08.2017

Sügis tuleb tihe nii treeningute kui rahvajooksude poolest

Sügisene (rahva)jooksuhooaeg on tuure üles võtmas. Ka Sparta jooksjatel on ees tihedad nädalad. Kõige tähtsamad on muidugi treeningud,sest ilma treenimata ei ole mõtet ka võistelda. Meie jooksutreeningud toimuvad septembris endiselt teisipäeviti ja neljapäeviti. Teisipäeval on rõhk jooksu erialasel tegevusel (fartleki- või lõikude jooksmine) ja kerelihaste jõuharjutustel, neljapäeval aga jooksuharjutustel. Enamus treeninguid toimub Järve metsas,kuid sügisel käime vahel ka Rahumäel. Lisaks oleme teinud ja plaanime ka edaspidi teha mõnel võistustest hõredamal nädalalõpul ühise pika jooksu.

Septembris alustame päris uue grupiga, mille treeningud toimuvad neljapäeviti ja rõhk on mitmesugustel jooksuharjutustel. Sinna on oodatud kõik,kes soovivad vähemalt korra nädalas ühiselt treenida ja veidi treeneri abi ning nõuannet.Sportlikul tasemel ja jooksustaažil ei ole tähtsust-meil on liikmeid alates üsna algajatest kuni Eesti meistriteni.

Suurema osalejaskonnaga olema väljas Ülemiste Järve jooksul, Pärnu 2 Silla jooksul ja sügise ühel peaüritusel SEB Tallinna maratonil. Maratoni erinevatel distantsidel(10km, poolmaraton, maraton) osaleb suur hulk spartalasi ,lisaks on meie teenindada ka joogipunktid mõlemal võistluspäeval. Nii Ülemistel kui SEBil on meil püsti oma telk, kuhu saab asju jätta, puhata ning muljeid vahetada.

Oktoobri suurem ühisüritus on Saaremaa 3 päeva Jooks. Kindlasti tahame hilissügisesse mahutada ühe nädalalõpu jooksulaagri. Pikematest plaanidest on märtsis taas kavas siirduda Portugali päikest ja paremaid jooksutingimusi otsima.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.