Uudised ja teated

MM-maraton Londonis

16:56 10.08.2017

Roman Fosti saavutas Londoni MM-maratonil 53.koha

Roman Fosti ja Tiidrek Nurme esindasid Eestit Londoni MMi maratonil. Ilmaolud olid suve kohta head ja maraton läbiti neljal kümnekilomeetrisel ringil. Startis 100 jooksjat rohkem kui 50st erinevast riigist. Meie mehed hellitasid lootust isiklike rekordite lähedastele tulemustele(2:17-2:18), kuna ettevalmistus oli kulgenud edukalt ja suuremate tagasilöökideta. Kohaliselt oli eemärgiks jõuda top30sse.

Mõlemad meie mehed läbisid poolmaratoni heas tempos ja püsisid seatud graafikus. Romani jooks läks raskeks distantsi teisel poolel,kus kimbutama hakkasid kõhuhädad ja hea rütm kadus. Teine distantsipool möödus väga raslkelt,aga Roman jooksis lõpuni ning lõpetas 53.kohal ajaga 2:23.28. Tiidrek Nurme püsis heas rütmis veidi kauem,kuid ka tema 10 viimast kilomeetrit läksid raskeks ning energia lõppes. Tema lõppkohaks jäi 40. ajaga 2:20.41. Meie lähinaabritest oli edukaim Leedu jooksja Remigijus Kancys väga korraliku tulemusega 2:16.34(24.koht). Läti jooksja Valerijs Žolnerovics katkestas ja teine Leedu jooksja oli Romani ees 51.kohal.

Kuigi päris loodetatud lõpptulemust ei tulnud, tunnustame meie mehi visa võitluse eest. Soovime Romanile kiiret taastumist ja hooaja edukat jätku. Järgmine peasiht on aasta pärast joostav EM-maraton Berliinis.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.