Uudised ja teated

TAAS TIHE JOOKSUNÄDALAVAHETUS

15:46 24.04.2017

Spartalastelt häid tulemusi Eestist ja välismaalt

Nädalavahetusel  tuli jooksutulemusi nagu Vändrast saelaudu, nii Eestist kui välismaalt. Eesti sündmustest oli tähtsaim Eesti Meistrivõistlused krossijooksus, mis avavad traditsiooniliselt tõsisema suvise võistlushooaja. Võistlused toimusid Elvas ja tõelistes krossijooksu tingimustes- sooja paar kraadi üle nulli, kohati saime rahet ja vihma.

Spartalased said 3 medalit- kõik pronksised- ja lisaks hulgaliselt kohti esitosinas. Esimese noortemedali tõi  klubile väikese üllatuse serveerinud Maile õpilane Reimo Gert Laaaspere, kes saavutas PB 2km distantsil 21 poisi konkurentsis 3. koha.

Naisi oli meil 4km distantsil rajal 4: Olga sai kolmanda, Jana,Marion ja Pille olid väikeste vahedega 6.,7. ja 8. Meeste jooksus  oli rajal 6 spartalast, Raido sai oma esimese EMV jooksumedali, olles üsna tihedas esiviisiku konkurentsis samuti kolmas, edestades napilt „ametikaaslast“  Kenny Kivikat. Kohad 8.-12.kuulusid kõik meie meestele, järjest lõpetasid  Taavi, Raivo, Ats, Tõnu ja Sander. Kiitus kõikidele osalejatele, mõnel oli oma jooksuga rohkem põhjust rahul olla kui teisel. Kindlasti võivad  sisemises konkurentsis oma etteastega enim rahule jääda Pille ning Taavi. Sitkemad kiirustasid Elvast Tallinna ja võistlesid veel samal õhtul Tallinna vanalinnas toimunud orienteerumise Jüriöö jooksul.

Mitmed meie klubi jooksjad osalesid ka samal päeval toimunud Kõrvemaa kevadjooksul.

Pühapäeval võistlesid mitmed  spartalased linnamaratonidel Euroopas ja kaugemalgi.Roman Fosti jooksis  Jaapanis Gifu poolmaratonil aja 1:04.52, mis jääb vaid mõne sekundiga alla tema isiklikule rekordile ning on selle hooaja Eesti tippmark, Romka möödus nüüd tihedas sisekonkurentsis taas  Tiidrekust. See aeg andis väga tugevas ja tihedas konkurentsis 23. koha.

Katrina Stepanova saavutas Viini maratonil küll isikliku rekordi 3:07.06(23.koht naiste arvestuses), kuid päris rahule ei jäänud. Potentsiaali on veelgi paremaks tulemuseks. Viini täis- või poolmaratoni  läbis veel mitu spartalast. Helsinki Kevadmaratonil saavutas Silja Jürs samuti isikliku rekordiga 3:28.07 kolmanda koha.

Eeloleval laupäeval ootavad ees ekideni Eesti Meistrivõistlused, kus võistlustules on mitu meie võistkonda ja lootused kõrgele kohale on nii naiskonnal kui meeskonnal.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.